OM badelunda bed & breakfast

Vi som driver Badelunda Bed & Breakfast är systrarna Lena och Marie. Marie bor i ett hus på samma gård som Badelunda Bed & Breakfast och Lena bor några kilometer bort.
Badelunda Bed & Breakfast är vår dröm som vi själva byggt från grunden.

Badelunda Bed & Breakfast har sju bäddar fördelat på tre rum. Ett rum med två enkelsängar, ett rum med en våningssäng samt ett rum med en familjesäng, dvs tre bäddar. Möjlighet finns att hyra en barnresesäng.

I priset ingår frukost, sänglinne, handdukar, städning och trådlöst internet. I sällskapsrummet finns TV, sällskapsspel och böcker. I huset finns ett duschrum samt  två toaletter.  I det gemensamma köket, som står till ert förfogande, finns bl a kyl med frysfack, microvågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, strykjärn och strykbräda. Barnmatstol finns, vi ställer fram den vid behov.  Hårtork finns i badrumsskåpet.  I kylskåpet hittar du allt som du önskar till din frukost. Kaffe och the kan du ta när som helst på dygnet.

I trädgården finns trädgårdsmöbler och i husets källare finns grillar för våra gäster. Tändvätska och grillkol har vi till försäljning. Vi har även cyklar för utlåning..